Friday, April 5, 2013

អត្ថប្រយោជន៏នៃពោតស្ងោរ

តាមការស្រាវជ្រាវរបស់​មហាវិទ្យាល័​យ​ខេរ​ណេលល៏ សហារដ្ឋអាមេរិច បានរកឃើញ​ថា​ពោតស្ងោរ​អាចជួយការពារជំងឺម​ហារីក​បាន​។​ពោតឆ្អិនដែរបានចម្អិន រួយ​ហើយមា​នប្​រសិទ្ធ​ភាព ក្នុងការលាង​ជម្រះ​ជាតិពុលក្នុងរាងកាយ​ បានល្អជាងពោតឆៅទៅទៀត​កាន់តែ​ស្ងោ​រ​ទុក​យូរ សារធាតុ​លាង​ជម្រះ​ជាតិពុ​ល​កាន់​តែខ្ពស់។​ប្រសិន​​បើស្ងោររយះពេល១០នាទី​ អាច​មាន​សារធាតុ២២ភាគរយ ស្ងោរ
២៥​នាទី​កើន៤៤ភាគរយ ស្ងោរ​៥០នាទី​អាច​លាង​ជ​ម្រះ​បាន៥៣ភាគរយថែមទាំង ជួយការពារជំងឺភ្នែកឡើងបាយ​និងការចុះខេ្សាយនៃបញ្ញទៀតផង។
អត្ថបទពី :opzone
ដោយ :អ៊ុនសុភា
​តាម​ ការស្រាវជ្រាវ​រប​ស់​មហាវិទ្យាល័យ​ខ​រណេល​ល៍ សហរដ្ឋអាមេរិក បាន​ឲ្យ​ដឹងថា ពោត​ស្ងោរ​អាចជួយ​កម្ចាត់​មេរោគ​មហារីក​បាន​។ ពោត​ផ្អែម​ដែល​ចម្អិន​រួចហើយ​មាន​ប្រសិទ្ធភាព ក្នុងការ​លាងជម្រះ​ជាតិពុល​ក្នុង​រាងកាយ បានល្អ​ជាង​ពោត​ឆៅ​ទៅទៀត កាន់តែ​ស្ងោរ​ទុក​យូរ សារធាតុ​លាងជម្រះ​ជាតិពុល​កាន់តែ​ខ្ពស់​។

​ប្រសិនបើ​ស្ងោរ​រយៈពេល​១០​នាទី អាចមាន​សារធាតុ​២២​ភាគរយ​, ស្ងោរ​២៥​នាទី​កើន​ដល់​៤៤​ភាគរយ​, ស្ងោរ​៥០​នាទី អាច​លាងជម្រះ​បាន​៥៣​ភាគរយ ថែមទាំង​ជួយ​ការពារ​ជំងឺភ្នែកឡើងបាយ និង​ការចុះ​ខ្សោយ​ផ្នែក​បញ្ញា​ទៀតផង​ - See more at: http://www.popzone.asia/?news=1108#sthash.jWBPeM2J.dpuf
តាម​ ការស្រាវជ្រាវ​រប​ស់​មហាវិទ្យាល័យ​ខ​រណេល​ល៍ សហរដ្ឋអាមេរិក បាន​ឲ្យ​ដឹងថា ពោត​ស្ងោរ​អាចជួយ​កម្ចាត់​មេរោគ​មហារីក​បាន​។ ពោត​ផ្អែម​ដែល​ចម្អិន​រួចហើយ​មាន​ប្រសិទ្ធភាព ក្នុងការ​លាងជម្រះ​ជាតិពុល​ក្នុង​រាងកាយ បានល្អ​ជាង​ពោត​ឆៅ​ទៅទៀត កាន់តែ​ស្ងោរ​ទុក​យូរ សារធាតុ​លាងជម្រះ​ជាតិពុល​កាន់តែ​ខ្ពស់​។

​ប្រសិនបើ​ស្ងោរ​រយៈពេល​១០​នាទី អាចមាន​សារធាតុ​២២​ភាគរយ​, ស្ងោរ​២៥​នាទី​កើន​ដល់​៤៤​ភាគរយ​, ស្ងោរ​៥០​នាទី អាច​លាងជម្រះ​បាន​៥៣​ភាគរយ ថែមទាំង​ជួយ​ការពារ​ជំងឺភ្នែកឡើងបាយ និង​ការចុះ​ខ្សោយ​ផ្នែក​បញ្ញា​ទៀតផង​។ - See more at: http://www.popzone.asia/?news=1108#sthash.jWBPeM2J.dpuf
តា​តាម​ ការស្រាវជ្រាវ​រប​ស់​មហាវិទ្យាល័យ​ខ​រណេល​ល៍ សហរដ្ឋអាមេរិក បាន​ឲ្យ​ដឹងថា ពោត​ស្ងោរ​អាចជួយ​កម្ចាត់​មេរោគ​មហារីក​បាន​។ ពោត​ផ្អែម​ដែល​ចម្អិន​រួចហើយ​មាន​ប្រសិទ្ធភាព ក្នុងការ​លាងជម្រះ​ជាតិពុល​ក្នុង​រាងកាយ បានល្អ​ជាង​ពោត​ឆៅ​ទៅទៀត កាន់តែ​ស្ងោរ​ទុក​យូរ សារធាតុ​លាងជម្រះ​ជាតិពុល​កាន់តែ​ខ្ពស់​។

​ប្រសិនបើ​ស្ងោរ​រយៈពេល​១០​នាទី អាចមាន​សារធាតុ​២២​ភាគរយ​, ស្ងោរ​២៥​នាទី​កើន​ដល់​៤៤​ភាគរយ​, ស្ងោរ​៥០​នាទី អាច​លាងជម្រះ​បាន​៥៣​ភាគរយ ថែមទាំង​ជួយ​ការពារ​ជំងឺភ្នែកឡើងបាយ និង​ការចុះ​ខ្សោយ​ផ្នែក​បញ្ញា​ទៀតផង​។ - See more at: http://www.popzone.asia/?news=1108#sthash.jWBPeM2J.dpuf
​តាម​ ការស្រាវជ្រាវ​រប​ស់​មហាវិទ្យាល័យ​ខ​រណេល​ល៍ សហរដ្ឋអាមេរិក បាន​ឲ្យ​ដឹងថា ពោត​ស្ងោរ​អាចជួយ​កម្ចាត់​មេរោគ​មហារីក​បាន​។ ពោត​ផ្អែម​ដែល​ចម្អិន​រួចហើយ​មាន​ប្រសិទ្ធភាព ក្នុងការ​លាងជម្រះ​ជាតិពុល​ក្នុង​រាងកាយ បានល្អ​ជាង​ពោត​ឆៅ​ទៅទៀត កាន់តែ​ស្ងោរ​ទុក​យូរ សារធាតុ​លាងជម្រះ​ជាតិពុល​កាន់តែ​ខ្ពស់​។

​ប្រសិនបើ​ស្ងោរ​រយៈពេល​១០​នាទី អាចមាន​សារធាតុ​២២​ភាគរយ​, ស្ងោរ​២៥​នាទី​កើន​ដល់​៤៤​ភាគរយ​, ស្ងោរ​៥០​នាទី អាច​លាងជម្រះ​បាន​៥៣​ភាគរយ ថែមទាំង​ជួយ​ការពារ​ជំងឺភ្នែកឡើងបាយ និង​ការចុះ​ខ្សោយ​ផ្នែក​បញ្ញា​ទៀតផង​។ - See more at: http://www.popzone.asia/?news=1108#sthash.jWBPeM2J.dpuf
​តាម​ ការស្រាវជ្រាវ​រប​ស់​មហាវិទ្យាល័យ​ខ​រណេល​ល៍ សហរដ្ឋអាមេរិក បាន​ឲ្យ​ដឹងថា ពោត​ស្ងោរ​អាចជួយ​កម្ចាត់​មេរោគ​មហារីក​បាន​។ ពោត​ផ្អែម​ដែល​ចម្អិន​រួចហើយ​មាន​ប្រសិទ្ធភាព ក្នុងការ​លាងជម្រះ​ជាតិពុល​ក្នុង​រាងកាយ បានល្អ​ជាង​ពោត​ឆៅ​ទៅទៀត កាន់តែ​ស្ងោរ​ទុក​យូរ សារធាតុ​លាងជម្រះ​ជាតិពុល​កាន់តែ​ខ្ពស់​។

​ប្រសិនបើ​ស្ងោរ​រយៈពេល​១០​នាទី អាចមាន​សារធាតុ​២២​ភាគរយ​, ស្ងោរ​២៥​នាទី​កើន​ដល់​៤៤​ភាគរយ​, ស្ងោរ​៥០​នាទី អាច​លាងជម្រះ​បាន​៥៣​ភាគរយ ថែមទាំង​ជួយ​ការពារ​ជំងឺភ្នែកឡើងបាយ និង​ការចុះ​ខ្សោយ​ផ្នែក​បញ្ញា​ទៀតផង​។ - See more at: http://www.popzone.asia/?news=1108#sthash.jWBPeM2J.dpuf

0 comments:

Post a Comment