ច្ចេកទេស ដុនបូស្កូខេត្ត កែបបាន ដំាបន្លែជាច្រើនមុខ សម្រាប់ផ្គត់ផ្គ ងទៅដល់សាលាទំា ងមួយដោយមិនបាន ប្រើប្រាស់នូវជីគីមីនោះទេ។ដូចជាដំណំា ប៉េបោះគឺ ជាបន្លែមួយប្រភេទដ៏ មានប្រយោជន៏ដែរយើងអាចយកវាទៅស្លរ ឬ ធ្វើអ្វីបានជាច្រើន ទៀតតាមដែលយើងត្ រូវការ។បើយោងតាមសំដី របស់អ្នកគ្រូ ប៉ុក សុខសន្ដិភាព ដែរគាត់ជាគ្រូផ្នែកកសិកម្មនៃសាលាបច្ចេកទេសដុនបូស្កូខេត្តកែបបានអោយដឹងថា បន្លែប៉េងបោះគឺងាយស្រួលក្នុងការដំា ហើយយើងអាចប្រមូលផលបានត្រឹមតែរយះពេល ពី ៦៥ថ្ងៃទៅ ៧៥ថ្ងៃប៉ុណ្ណោះ និង មិនចាំបាច់ប្រើប្រាស់ជីគីមីនោះទេ ហើយវាទទួលផលបានយូរទៅតាមការដែរយើងថែទំាវា។ដោយស៊ូ ដារ៉ា
Friday, February 21, 2014
បន្លែជាកត្តាសំខាន់
5:26 PM
No comments
ច្ចេកទេស ដុនបូស្កូខេត្ត កែបបាន ដំាបន្លែជាច្រើនមុខ សម្រាប់ផ្គត់ផ្គ ងទៅដល់សាលាទំា ងមួយដោយមិនបាន ប្រើប្រាស់នូវជីគីមីនោះទេ។ដូចជាដំណំា ប៉េបោះគឺ ជាបន្លែមួយប្រភេទដ៏ មានប្រយោជន៏ដែរយើងអាចយកវាទៅស្លរ ឬ ធ្វើអ្វីបានជាច្រើន ទៀតតាមដែលយើងត្ រូវការ។បើយោងតាមសំដី របស់អ្នកគ្រូ ប៉ុក សុខសន្ដិភាព ដែរគាត់ជាគ្រូផ្នែកកសិកម្មនៃសាលាបច្ចេកទេសដុនបូស្កូខេត្តកែបបានអោយដឹងថា បន្លែប៉េងបោះគឺងាយស្រួលក្នុងការដំា ហើយយើងអាចប្រមូលផលបានត្រឹមតែរយះពេល ពី ៦៥ថ្ងៃទៅ ៧៥ថ្ងៃប៉ុណ្ណោះ និង មិនចាំបាច់ប្រើប្រាស់ជីគីមីនោះទេ ហើយវាទទួលផលបានយូរទៅតាមការដែរយើងថែទំាវា។ដោយស៊ូ ដារ៉ា
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment