5:26 PM
ម្ហូបអាហារជាកត្តាមួយដ៏សំខាន់ផងដែរ មនុស្ស ម្នាក់ៗមិនអាចខ្វះបាននោះទេ
ដោយ ហេតុនេះហើយទើបយើងត្រូ វគិតអំពី អាហារដែរយើង បរិភាគរាល់ ថ្ងៃមិនថាជា បន្លែ ឬ ក៏
ទឹកនោះទេ ដែរយើង ម្នាក់ ត្រូវ តែគិតពីអនាមយ័ និង សារធាតុគី មី ដែរ នៅក្នុងវា។ដោយហេតុថាសព្វថ្ងៃនៅ
បន្លែ ដែរយើងបានទិញ មកពីទីផ្សារនោះ គឺពោរពេញទៅដោយជាតិគីមី ដោយ យើងមិនបាដឹងអំពីវា
ដូចនេះ ហើយបា ន ជានៅសាលាប
ច្ចេកទេស ដុនបូស្កូខេត្ត កែបបាន ដំាបន្លែជាច្រើនមុខ
សម្រាប់ផ្គត់ផ្គ ងទៅដល់សាលាទំា ងមួយដោយមិនបាន ប្រើប្រាស់នូវជីគីមីនោះទេ។ដូចជាដំណំា ប៉េបោះគឺ ជាបន្លែមួយប្រភេទដ៏ មានប្រយោជន៏ដែរយើងអាចយកវាទៅស្លរ
ឬ ធ្វើអ្វីបានជាច្រើន ទៀតតាមដែលយើងត្ រូវការ។បើយោងតាមសំដី របស់អ្នកគ្រូ ប៉ុក
សុខសន្ដិភាព
ដែរគាត់ជាគ្រូផ្នែកកសិកម្មនៃសាលាបច្ចេកទេសដុនបូស្កូខេត្តកែបបានអោយដឹងថា បន្លែប៉េងបោះគឺងាយស្រួលក្នុងការដំា
ហើយយើងអាចប្រមូលផលបានត្រឹមតែរយះពេល ពី ៦៥ថ្ងៃទៅ ៧៥ថ្ងៃប៉ុណ្ណោះ និង
មិនចាំបាច់ប្រើប្រាស់ជីគីមីនោះទេ ហើយវាទទួលផលបានយូរទៅតាមការដែរយើងថែទំាវា។ដោយស៊ូ
ដារ៉ា
0 comments:
Post a Comment